WEKO3
-
RootNode
アイテム
ヌクレオシド -5’- 一リン酸が豚肉からの筋原線維タンパク質の抽 出とその加熱ゲル形成に及ぼす影響
https://nvlu.repo.nii.ac.jp/records/39
https://nvlu.repo.nii.ac.jp/records/398d8518c5-38e8-49ee-a328-fd14bd736ea3
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2014-10-30 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | ヌクレオシド -5’- 一リン酸が豚肉からの筋原線維タンパク質の抽 出とその加熱ゲル形成に及ぼす影響 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Effects of nucleoside-5’-monophosphate on the extraction of myofibrillar proteins from porcine meat and the formation of heat-induced gels from those proteins | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | jpn | |||||||
キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | イノシン-5'-一リン酸 | |||||||
キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | ピロリン酸塩 | |||||||
キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | 豚肉加熱ゲル | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | inosine-5'-monophosphate | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | pyrophosphate | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | a heat-induced gel of porcine meat | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||
アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | open access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||
著者 |
中村, 幸信
× 中村, 幸信
|
|||||||
学位名 | ||||||||
学位名 | 博士 | |||||||
学位授与機関 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 32669 | |||||||
学位授与機関名 | 日本獣医生命科学大学 | |||||||
学位授与年度 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | 2014年度 | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2014-05-23 | |||||||
学位授与番号 | ||||||||
学位授与番号 | 博応乙第2号 | |||||||
著者版フラグ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |